Træfældning
Herfølge og omegn

Beskæring og træfældning i Herfølge og omegn

Hos Anlægsgartner Morten Vind tilbyder vi det meste inden for beskæring og træfældning i Herfølge – og det meste af Sjælland.

Vi tilbyder træfældning og beskæring af alle typer træer. De vanskelige træfældninger er vores speciale. Vi klatrer typisk op i træet og saver det ned i mindre stykker. Store træfældningsopgaver kan vi også klare, da vi har mulighed for lift. Vi har fuldt fokus på sikkerheden, både for os selv, men i høj grad også for de omgivelser vi udfører træfældning i. Vi kan bortkøre træet efter træfældning eller hugge det op til brænde hvis muligt – dette kan vi aftale nærmere.

Vores faglighed er i top og vi er medlem af Danske Anlægsgartnere, som er din garanti på godt udført arbejde. Ordningen dækker op til 150.000 pr. byggesag.

Vil du have et godt tilbud på beskæring og træfældning i Herfølge og omegn så kontakt os gerne på 22 11 63 93, så tager vi en snak om opgaven. Vi sender altid et tilbud, så vi begge er sikre på omfanget på opgaven og prisen.

Træfældning

Skal vi fælde træet og skære det til brænde, bortkørsel af grene, skal roden stubfræses og genetablere omgivelserne når vi er færdige – eller vil du selv trække delvist i arbejdstøjet? Vi kan tage en snak om hvad der passer dig bedst og dele tilbuddet op alt efter hvor meget der skal laves.