Anlægsgartner
i Herfølge

Om Anlægsgartner Morten Vind

Hos Anlægsgartner Morten Vind er kvaliteten altid i top. Vi er et anlægsfirma bestående af tre medarbejdere, der alle har mange års erfaring med i bagagen. Vores hovedfokus er det grå anlægsarbejde, men vi hjælper gerne til med alt indenfor anlægs- og brolæggerfaget, og ingen opgave er for lille eller for stor for os.

Anlægsgartner Morten Vind har base i Herfølge, men vi bestræber os på at tilbyde vores kvalitetsløsninger til så mange kunder som muligt. Derfor kører vi på hele Sjælland, hvor vi udfører arbejde for både private, boligforeninger og erhverv.

Erfaring er vejen frem

Opgavens finish er meget vigtig for os. Vi forlader ikke vores kunder, før de er helt tilfredse med det endelige resultat. Betyder det, at vi må bruge lidt længere tid for at kræse for brolægningen, så gør vi selvfølgelig det. God omtale fra vores mange kunder er vores eksistensgrundlag, men god omtale opstår kun, når kvaliteten er på plads.

Et vigtigt skridt imod at sikre dig en god oplevelse er forventningsafstemning. Erfaring viser os, at samtaler før, under og efter anlægsprojektet sikrer det bedste resultat. Du kan derfor have ro i maven, når du sender os ud i haven.

Leder du efter en erfaren og ansvarsbevidst anlægsgartner til en anlægs- eller brolægningsopgave, så kontakt os for en uforpligtende samtale eller et tilbud.