Støttemure

En støttemur giver adskillige muligheder

Vi er specialister i opbygning af støttemure

Skal du have bygget en støttemur, og er på udkig efter en professionel brolægger med den rette erfaring og ekspertise, der skal til for at skabe et professionelt resultat? I så fald er du havnet det helt rette sted. Hos Anlægsgartner Morten Vind er vi specialister i opbygning af støttemure og alle andre discipliner inden for brolægning, og har mere end 30 års erfaring i branchen.

Støttemure er et populært valg, når man har en skråning, man ønsker at benytte, men hvor man hidtil har været udfordret. Som en integreret del af din have eller andet grønne område, vil en støttemur forhindre jord i at skride ud, samtidig med, at den skaber en attraktiv, nivelleret plads, der kan benyttes til planter, stier eller opholdsområder – alt efter størrelsen.

Tag kontakt til os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på en støttemur. Vi tager en samtale om dine ønsker og behov til udformning og design.

Brolægger med kunden i fokus

Hos Anlægsgartner Morten Vind har vi et stort kundefokus, og agter altid at yde sublim kundeservice. Vi lytter til dig og dine behov, og tager højde for dine specifikke ønsker til opgaven. Vi vil altid skræddersy en individuel plan, der efterlever dine krav. Det er vores garanti for løsninger i højeste kvalitet. Vores kundecentriske tilgang afspejles ligeledes i vores tilfredse kunder. Vi ved, at en aftale er en aftale, og vi lover det vi holder. Vi forlader ikke en opgave, før du er tilfreds med det færdige resultat – det sikrer glade kunder.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ønsker du en støttemur, der både er robust og æstetisk tiltalende, er vi det sikre valg, der kan udføre opgaven med stor professionalisme. Vi er medlem af Danske Anlægsgartnere, hvilket giver dig en ekstra sikkerhed omkring kvalitet og garanti i forbindelse med vores arbejde. Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi kan træffes på telefon 22 11 63 93 eller på vores e-mail vindmorten@yahoo.dk.