Nyanlæg
Herfølge og omegn

Nyanlæg – totalentreprise

Er tiden inde til at få anlagt en ny have, så kan Anlægsgartner Morten Vind tilbyde alt fra anlægning af ny græsplæne til totalentrepriser. Gennem mere end 30 års erfaring i branchen har vi opnået stor ekspertise med nyanlæg af grønne områder.

Uanset om du ønsker en ny terrasse til de hyggelige timer med familien eller en stor plæne til fodbold, kan vi hjælpe dig fra start til slut. Vi kan også hjælpe i opstartsprocessen, hvor vi kan tegne og indrette din have i et tæt samarbejde. Vi holder fokus på dine behov og sætter en ære i efterlade din have til fuld tilfredshed.

Vores faglighed er i top og vi er medlem af Danske Anlægsgartnere, som er din garanti på godt udført arbejde.

Vi tager gerne store som mindre opgaver ind. Vil du have et godt tilbud på Nyanlæg i Herfølge og omegn så ring på 22 11 63 93, så tager vi en snak om opgaven. Vi sender altid et tilbud, så vi begge er sikre på omfanget på opgaven og prisen.

Vi er erfarne i anlæg af haver

Hos Anlægsgartner Morten Vind får du altid en veloplagt og erfaren anlægsgartner. Vi sætter en ære i vores håndværk og vigtigheden for god kommunikation med vores kunder. Vi er 7 mand med mellem 14 og 30 års erfaring.