Anlægsgartner Greve

Som anlægsgartner i Greve er vi din naturlige samarbejdspartner med ekspertise i anlægning og vedligeholdelse af grå og grønne områder

Anlægsgartner i Greve
Vi kan hjælpe dig som anlægsgartner i Greve

Nyanlægning og vedligeholdelsesopgaver

Vi nyder at pleje og istandsætte grønne områder. Der er ikke noget bedre end en grøn græsplæne, der står snorlige eller en hæk, der er klippet med millimeterpræcision. Vi er også specialister i det grå anlægsarbejde, hvor vi gerne anlægger din nye indkørsel, gangsti eller lignende.

Vi har mere end 30 års erfaring med anlægsgartnerfaget, og vores erfaring og naturlige interesse inden for faget kommer dig til gode, når du leder efter en anlægsgartner i Greve, Roskilde eller Køge. Vi hjælper både private, foreninger og virksomheder.

Vi kan både hjælpe, når du skal have anlagt nye, grønne arealer, eller hvis du skal have vedligeholdt eksisterende. Vi garanterer høj kvalitet og et tilfredsstillende resultat uanset opgavens størrelse eller kompleksitet. Kontakt os i dag og lad os drøfte opgaven sammen. Ring til os på 22 11 63 93 eller benyt dig af vores kontaktformular.

Kvalitetsbevidst anlægsgartner i Greve

En god anlægsgartner har fokus på dine ønsker og krav til, hvordan opgaven skal løses. Naturligvis ved at inddrage sin egen faglige viden inden for området. Hos Anlægsgartner Morten Vind lytter vi til dine ønsker, så vi bedst muligt kan levere et resultat, du bliver glad for. Vores fleksible tilgang til opgaverne gør, at vi kan tilpasse opgaven til dine specifikke ønsker.

Udover at være anlægsgartner, har vi også specialiseret os inden for brolægning. Vi kan derfor også hjælpe dig med dine brolægningsopgaver. Det kunne eksempelvis være en ny indkørsel, gangsti eller et nyt fortov. Vi udfører brolægningsopgaver i Køge, Roskilde eller på resten af Sjælland.

Kontakt din professionelle anlægsgartner i Greve

Hvis du skal bruge en dygtig og professionel anlægsgartner i Greve, står vi klar til at hjælpe dig. Vi kan hjælpe dig med at varetagebåde de grønne og grå anlægsopgaver fra start til slut.

Kontakt os ved at ringe på telefon 22 11 63 93. Ellers kan du skrive til os gennem vores kontaktformular eller via mail på vindmorten@yahoo.dk.