Anlægsgartner Roskilde

Som din erfarne anlægsgartner i Roskilde og omegn kan vi anlægge din nye, flotte have

Anlægsgartner i Roskilde
Din professionelle anlægsgartner i Roskilde

Alt fra nyanlæg til vedligeholdelse

Med over 30 års erfaring fra anlægsgartnerfaget, er vi hos Anlægsgartner Morten Vind eksperter i anlægning af nye, grønne arealer. Det kan eksempelvis være en ny græsplæne, en totalentreprise eller noget tredje. Vi kan naturligvis også pleje dine nuværende grønne områder, der trænger til en regelmæssig kærlig hånd. Det kan være alt fra græsslåning og hækklipning til ukrudtsbekæmpelse og beskæring af buske og træer.

Vi har også bred erfaring og flair med projekter, som involverer brosten, fliser og andet gråt anlægsarbejde. Så hvis du skal have lagt nye fliser i haven eller have anlagt en terrasse, kan vi hjælpe dig.

Som medlem af Danske Anlægsgartnere er du garanteret godt håndværk og et professionelt resultat. Hvis du er på udkig efter en anlægsgartner i Roskilde, Køge eller Greve, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 22 11 63 93.

Din professionelle anlægsgartner i Roskilde

Vi gør en stor dyd ud af at levere det, vi lover. Derfor kan du være sikker på, at når vi lover høj kvalitet, er det det, du får. Vi nyder at levere godt håndværk og flotte resultater. Der skal være harmoni og ordentlighed i haven, da det kan give en helt speciel atmosfære. Vi ved samtidig fra erfaring, at en flot og harmonisk have er en præferencesag. Af den grund lytter vi til dine specifikke ønsker til området, så du får det lige præcis, som du vil have det.

Som anlægsgartner i Roskilde kan vi også hjælpe med at varetage opgaver såsom træfældning og snerydning. Så når vinteren rammer, og haven ikke skal plejes på samme måde, står vores mandskab klar til at hjælpe med hurtig og effektiv snerydning.

Da vi også er uddannet inden for brolægningsfaget, kan vi både varetage anlægningen af de grønne områder samt dine brolægningsprojekter. Det kan eksempelvis være din nye indkørsel, stenterrasse, gangsti eller hvad end du drømmer om. Valget er dit. Vi udfører brolægningsopgaver i Roskilde, Køge og på resten af Sjælland.

Kontakt din lokale anlægsgartner i Roskilde

Hvad enten du skal have hjælp til en totalentreprise, anlægning af en ny have eller vedligeholdelse af din nuværende, så kan du stole på, at vi er den rette samarbejdspartner. Du er meget velkommen til at kontakte os og fortælle om dit projekt. Så kan vi på baggrund af en grundig dialog komme med et uforpligtende tilbud.

Kontakt os i dag på 22 11 63 93. Ellers kan du skrive til os gennem vores kontaktformular, og alternativt kan du sende en mail til vindmorten@yahoo.dk. Lad os i fællesskab realisere dine havedrømme.