Anlægsgartner Køge

Søger du en dygtig og kompetent anlægsgartner i Køge? Så er vi hos Anlægsgartner Morten Vind klar til at hjælpe dig

En anlægsgartner i Køge

Vi har over 30 års erfaring

Grundet vores mange års erfaring fra faget får du, ved at vælge os, en kompetent og erfaren anlægsgartner i Køge. Vi kan hjælpe med at anlægge og vedligeholde dine grønne områder, hvad enten det drejer sig om græsplænen, hækken, bekæmpelse af ukrudt eller noget fjerde. Vi kan også hjælpe dig, hvis du skal have opført noget, der involverer brosten, fliser, beton eller andet. Det, man i daglig tale kalder det grå anlægsarbejde.
Vi udfører både arbejde for private, foreninger, virksomheder og det offentlige.

Uanset udfordringen eller opgaven du ønsker, vi skal løse, kan vi klare den. Så længe det drejer sig om anlægsarbejde, kan vi hjælpe dig. Udover grønne fingre har vi også viden og ekspertise inden for brolægning. Vi kan derfor hjælpe dig med en totalløsning, hvor vi både kan stå for de grønne områder, men også en eventuel indkørsel, gangsti eller et gårdområde med sten eller fliser.

Hvis du mangler en anlægsgartner i Køge, Roskilde eller Greve, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan kontakte os via telefon på 22 11 63 93 eller benytte dig af vores kontaktformular her på siden.

Driftsikker anlægsgartner i Køge

Det er vigtigt, at man kan stole på sin anlægsgartner. Når du leder efter en driftsikker og pålidelig anlægsgartner i Køge, kan du derfor være sikker på, at vi holder, hvad vi lover. Og at vi leverer et slutprodukt af højeste kvalitet, der tager højde for dine personlige præferencer.

Vi starter altid ud med en indledende dialog, hvor vi lærer dine ønsker og behov at kende. Det kan nemlig være meget forskelligt, hvordan folk ønsker, at deres have skal se ud. Når vi har fået forståelsen for dine behov, kommer vi herefter med et uforpligtende tilbud på netop den service. Fleksibilitet er nøglen til et godt samarbejde, så vi tilpasser tilbuddet, så det passer til dig.

Som nævnt kan vi også hjælpe med brolægning i Køge, Roskilde eller på resten af Sjælland, så vi kommer gerne med et samlet tilbud på anlægsgartneri og brolægning.

Kontakt Anlægsgartner Morten Vind i dag

Skal vi stå for at anlægge nye eller vedligeholde dine nuværende arealer? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os ved at ringe på 22 11 63 93. Ellers kan du skrive til os gennem vores kontaktformular eller via mail på vindmorten@yahoo.dk.